Nieuws

Even voorstellen...

Even voorstellen...

LOS stadomland heeft er sindskort twee nieuwe collega’s bij.

Wij willen jullie graag voorstellen aan Jasper Klaassen en Vicky van de Sanden.  

Jasper is afgestudeerd als landschapsontwerper aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als junior binnen het ontwerpteam van de gemeente Ede. Hij heeft zich met name bezig gehouden met de inrichting van de openbare ruimte en het tekenen aan het nog te realiseren World Food Center, de plek waar voedselvraagstukken, voedselinnovatie en voedseleducatie centraal staan in een mix van werken, wonen & recreëren.  

Jasper werkt graag op het raakvlak van landschapsarchitectuur en stedenbouw. De dynamische omgeving, want ons gemaakte land is continu in beweging, is hierbij een belangrijke ontwerpopgave. Verder is een bijdrage leveren aan een groener, comfortabeler leefmilieu en het oplossen van ruimtelijke problemen op verschillende schaalniveaus, steeds weer een uitdaging.  

Intussen is Jasper al enkele maanden aan de slag bij LOS en werkt hij aan een centrumvisie voor Arkendonk in Oosterhout en aan een ontwerp voor park de Bolst in Meierijstad. 

Vicky is ruimtelijk ontwerper en sinds 1 juli werkzaam bij LOS. Na het behalen van haar diploma Urban Design aan de NHTV, is ze twee jaar werkzaam geweest bij de gemeente Amsterdam op de afdeling Ruimte en Duurzaamheid. In deze tijd heeft zij gewerkt aan transformatieprojecten in de hele stad. Tijdens deze projecten speelde verdichting een grote rol, aangezien Amsterdam moet inbreiden. De uitdagingen die hierbij kwamen kijken, zoals; de kwaliteit bewaken van de leefomgeving, hoe wonen en werken samen komt, maar ook aansluiten op de bestaande stad, heeft haar veel geleerd en neemt zij mee in haar komende projecten bij LOS. Verder ligt haar fascinatie bij het vraagstuk hoe we een leefomgeving kunnen creëren die kwalitatief toekomstbestendig is. Wat is daarvoor nodig? En hoe pakken we dit vraagstuk aan? Haar eerste project waaraan ze werkt is de omgevingsvisie voor Soest.  

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen aan één van onze nieuwe collega’s, twijfel dan niet en neem contact met ze de op! 

LinkedIn Jasper & LinkedIn Vicky

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer gezien: (1314) |

Geef commentaar

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden