Nieuws

Veghels Buiten Groeit!

Afgelopen week heeft LOS met het team van Veghels Buiten een ronde door het veld gemaakt om te zien wat er inmiddels allemaal al uit de steigers is gekomen, en dat is best indrukwekkend!
 
Het jaarlijks terugkerende ‘Veghels Buiten uitje’ startte met een wandeling door het deelgebied dat als eerst in ontwikkeling is gekomen; de Oude Ontginning. Om ook als team fysiek een bijdrage te kunnen leveren aan de totstandkoming van een stukje Groene Mal, werden naast een wandeling ook de handen uit de mouwen gestoken bij het planten van een flinke lengte aan wilde haag. 
 
Momenteel begint ook de Kloostertuin, onderdeel van het deelgebied Erspeweg Zuid, steeds meer vorm te krijgen en wordt hier volop aangeplant. We zijn erg nieuwsgierig naar de aanleg van het rabattenbos deze winter. Daarmee maken we op traditionele wijze een flinke waterberging en een interessant landschap met struinroutes. 
 
Naast Veghels Buiten is er nog meer moois gaande in Veghel, zo mocht een bezoekje aan een andere Veghels Topper, de Noordkade, niet ontbreken! We sloten de dag hier af met een rondleiding en aansluitend een hapje en drankje. Organisatie, bedankt voor deze middag!
| Categoriën: Landschap, Inrichting, Studie, Ontwerp, gebiedsontwikkeling | Tags: | Aantal keer gezien: (2886) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden