Nieuws

Landschapsarchitect gezocht!

Landschapsarchitect gezocht!

Bij LOS stadomland maken we plannen voor stad en land en op alle schaalniveaus. De wereld verandert voortdurend en onze omgeving moet steeds worden aangepast om op die veranderingen in te kunnen spelen. Wij zetten ontwerp in als middel om de samenleving daarbij te helpen. Beelden zijn ons belangrijkste middel, de verandering is het doel. Deze visie op ontwerp is voor ons cruciaal. 
Bekijk onze projecten op www.losstadomland.nl!

 

Onze werkomvang groeit en we zoeken een landschapsarchitect om ons team te versterken. We zijn zowel nieuwsgierig naar ervaren als beginnende ontwerpers. Een ontwerper die vanuit geografische (geautomatiseerde) systemen werkt en denkt en daar creatieve toepassingen van kent, is voor ons extra interessant.

 

Wat kun je van ons verwachten? We werken vanuit ons kantoor op de Isabella kazerne in Vught. Een prachtige omgeving en goed bereikbaar vanaf station Den Bosch en de A2. We zijn nu met een team van 13 enthousiaste collega’s (landschap, stedenbouw, planologie en grafisch ontwerp). Onze projecten zijn gevarieerd waardoor het werk afwisselend is. Vanwege de maatschappelijke inbedding van ons werk wordt je inhoudelijke bijdrage voortdurend getoetst in de processen. Dat maakt je scherp en professioneel! 

 

Voel je ervoor om te solliciteren? Je hoeft geen uitgebreide motivatiebrief te schrijven. We selecteren op vier aspecten: beschikbaarheid, ontwerpvisie, vaardigheden en portfolio/curriculum.

Voor de ontwerpvisie vragen we je om drie beelden in te sturen die gemaakt zijn in een project waar je zelf een rol in speelde. Schrijf per beeld in maximaal 100 woorden hoe of waarom dat beeld verandering en ontwikkeling gestimuleerd heeft.

Voor vaardigheden vragen we je om je eigen vaardigheid te scoren van 1 (niet) tot 10 (volledig) op de volgende programma’s die we veel gebruiken: Sketchup, Autocad, Illustrator, Indesign, Photoshop, Artlantis (of soortgelijk) Qgis (of soortgelijk).

 

Bij je curriculum ontvangen we ook graag je portfolio
Wil je reageren ? Doe dat dan voor 28 mei.
In week 23 willen we de eerste gesprekken gaan houden.

 

Stuur je reactie naar gerbert.smulders@losstadomland.nl

| Categoriën: Landschap | Tags: | Aantal keer gezien: (3137) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden