Nieuws

Gebiedsconferentie omgevingsvisie in Leusden

Gebiedsconferentie omgevingsvisie in Leusden

Op 28 juni organiseren wij met de gemeente Leusden een gebiedsconferentie over de toekomst van stad en land. Op basis van vraagstukken uit de samenleving hebben we 15 creatieve workshops voorbereid. Door de thematisering sluit het direct aan bij de interesses in de samenleving. We hebben bijvoorbeeld een workshop over erfgoedlijnen in stedelijk gebied, de uitbouw van de recreatieve kracht van de gemeente, de specifieke ontwikkeling van landschapsparels, (zoeken naar) ruimte voor nieuwe economie en de vraag hoe Leusden de gezondste gemeente kan worden.

Nieuw is dat de gebiedsconferentie het startpunt betekent van een internetconsultatie, die we tijdens de conferentie met de deelnemers voorbereiden.

In onze aanpak voor een omgevingsvisie is rolverdeling en eigen verantwoordelijkheid startpunt voor de omgevingsvisie, maar geeft de visie een gezamenlijk beeld van de toekomst. Voor voorbeelden kunt u hier klikken. Voor de website van de omgevingsvisie Leusden klikt u hier.

| Categoriën: Omgevingsvisie, Visie, Interactieve planvorming | Tags: gebiedsconferentie, Leusden, omgevingswet | Aantal keer gezien: (3459) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden