Nieuws

Welkom!

Welkom!

LOS groeit! Een warm welkom voor onze nieuwe medewerkers en stagiairs: Koen van den Ende, Lia Chowdhury, Mathilde Mollenhorst, Merlijn Cremers en Ivar van Golstein.

Koen van den End, onze nieuwe landschapsarchitect. Na zijn stage en afronding van zijn scriptie over het verbeteren van de ecologische integriteit van het agrarisch zandlandschap in Nederland, keerde hij terug bij het bureau. 

Lia Chowdhury, onze nieuwe ontwerper. Zij wil met haar diverse buitenlandervaringen haar vaardigheden en kennis voor landschapsarchitectuur verder ontwikkelen. 

Mathilde Mollenhorst, onze planoloog. Haar rugzak vol ervaring bij diverse overheden zet zij graag bij LOS in om diverse omgevingsvisies en concrete vraagstukken op de verschillende thema’s aan te pakken.

Stagiair Merlijn wil tijdens zijn afstudeerstage van de opleiding Urban Design aan het Koning Willem I College een keuze maken: Een vervolgopleiding over de stedenbouw op hbo-niveau of een andere opleiding met visuele aspecten? 

Stagiair Ivar wil dit jaar afstuderen van zijn opleiding Urban Design aan de Breda University of Applied Sciences. Bij LOS werkt hij aan zijn afstudeeronderzoek om na zijn studie aan het werk te kunnen als stedenbouwkundig ontwerper. 

Een mooi LOS team!

 

 

 

 

 

 

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer gezien: (580) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden