Nieuws

Duurzaam feest LOS 15 jaar

We bestaan 15 jaar en dat wilden we natuurlijk vieren. Zelf aan de slag met ons eigen ontwerp. De handen uit de mouwen voor een duurzame bijdrage aan onze leefomgeving. In kleine teams ontwierpen en maakten we ieder een eigen onderdeel van een immens insectenhotel onder de bezielende leiding van onze collega en kunstenaar Hein van Duppen.

 

Organische vormen in de vorm van diverse bloemvormen en een blad werden gezaagd en gevuld met allerlei materialen. In de kieren en gaten van takken, stro, bamboe, noten en zelfs tussen de bladzijdes van boeken vinden bijen, wespen, vlinders en allerlei insecten hopelijk hun weg. 

 

Team 2 ging aan de slag onder leiding van twee docenten van het Grafisch Atelier met een enorme zeefdruk. Na een middag zeefdrukken ontstond een kleurrijk schouwspel met fragmenten van onze toekomstige leefomgeving.

 

Twee mooie cadeaus voor LOS 15 jaar, een sieraad voor binnen én buiten! Met een borrel en diner sloten we een actieve, gezellige én duurzame dag in allerlei opzichten af.

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer gezien: (602) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden