Nieuws

Stagiair Jelle werkte aan IKC Woensdrecht

Stagiair Jelle werkte aan IKC Woensdrecht

Jelle van Beek studeert Urban Design op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch. Vanaf half januari tot begin juni liep hij stage bij LOS. Deze 20 weken stonden in het teken van zijn afstuderen. Hij vertelt over zijn ervaring bij LOS...

"Mijn stageperiode bij LOS was leuke en leerzame ervaring. De diverse en uitdagende opgaves in projecten maakt het leuk om onderdeel te zijn van het bureau. Er werken daarnaast gedreven en enthousiaste mensen, dat maakt het werken ook nog eens extra leuk! Vanaf de eerste week voelde ik mij dan ook al onderdeel van het bureau.

Ik heb aan interessante projecten mogen werken. Eén van deze projecten was de IKC in Woensdrecht, wat tevens mijn afstudeeropgave was. Het doel was om een schoolplein opnieuw in te richten en ook om de omgeving erbij te betrekken. Hierbij heb ik mee mogen denken over de visie en uiteindelijk het inrichtingsplan mee ontworpen. 

Door de stage bij LOS heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen als stedenbouwkundige en voor deze fijne begeleiding wil ik hen graag bedanken!" 

Jelle, heel veel succes bij je vervolgstudie Built Environment, Avans Den Bosch!

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer gezien: (85) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden