Nieuws

Stagiair Thomas; inhoudelijk meedenken over ontwerp

Stagiair Thomas; inhoudelijk meedenken over ontwerp

Waarin blinkt LOS uit volgens stagiair Thomas ter Borg en wat heeft hij opgestoken bij ons bureau? 

Thomas studeert Urban Design op Breda University of Applied Sciences. Vanaf september 2021 tot begin april 2022 liep Thomas hier stage. Creatief bezig zijn met ontwerpen en een verbetering geven aan de omgeving is zijn doel. Wat leerde hij bij LOS? 

Thomas: "Tijdens deze stageperiode van 7 maanden heb ik mee mogen werken met meerdere projecten. Zo heb ik het hele proces kunnen volgen van het project Oostelbeers Gebiedsvisie Zuidoostelijke Dorpsrand, waarbij ik mee heb mogen helpen met het ontwerpen en opzetten van de visie. Voor projecten zoals het Inrichtingsplan Burgemeester Holtroplaan in Oosterhout heb ik ook inhoudelijk mogen meedenken aan het ontwerp.  Voor Oosterheide Stedenbouwkundig Plan heb ik een aantal maquettes mogen maken die goed van pas kwamen bij bewonersavonden.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij LOS. Bij het bureau werken leuke mensen die het werk heel plezierig maken. Ik kreeg hier het gevoel dat ik echt bij het team hoorde en er werd ook regelmatig om mijn inzichten gevraagd. Ik heb mezelf hier verder kunnen ontwikkelen als student stedenbouwkundig ontwerper maar ook als persoon.

Ik ben iedereen van LOS heel erg dankbaar voor de goede begeleiding en de fijne ervaringen." 

Thomas: Succes met je verdere carrière en bedankt voor je inzet bij ons!

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer gezien: (276) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden