Nieuws

Stagiairs nemen waardevolle kennis mee...

Stagiairs nemen waardevolle kennis mee...

Stagiairs Kiki van Houwelingen (4e jaars Urban Design Willem I college) en Koen van den End (4e jaars Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning Wageningen) over hun stage én hun projecten...

Kiki van Houwelingen

Tijdens mijn stage was ik 4,5 maand werkzaam bij LOS stadomland. In deze periode heb ik aan diverse plannen meegewerkt zoals Project Geffen, Lierop en Panningen-Zuid. Voor mijn afstudeeropgave werkte ik aan Project Lierop. Hier heb ik mij ontwikkeld in het ontwerpen van visies, BricsCAD en de kijk op stedenbouw. Deze ervaringen neem ik mee in de toekomst.

Persoonlijk heb ik positieve en leerzame ervaringen met LOS. Het is altijd een beetje spannend om in een nieuw bureau aan te sluiten. Daarentegen was deze stage bekend terrein, in 2019 heb ik hier mijn snuffelstage van 4 weken afgerond. Dit was mijn eerste ervaring met het bedrijfsleven. De begeleiding vanuit Los Projecten voor mijn afstudeeropgave ben ik zeker over te spreken. Fysiek en online was er sprake van een duidelijke communicatie. Graag bedank ik LOS Stadomland voor deze leerzame stage en wellicht tot in toekomst!

Koen van den End 

Mijn stage bij LOS was niet alleen leerzaam, maar ook leuk. De sfeer in het bureau zorgde voor een fijne werkomgeving en de opdrachten waren divers en interessant. Ik heb veel kunnen leren over participatie in het werkveld en hoe je concepten op meerdere schaalniveaus kan vertellen.

Tijdens de stage heb ik gewerkt aan twee projecten: Herontwikkeling Vuurvogel 2 en De Balans (Op)maken in Herperduin. In het project de Herontwikkeling Vuurvogel 2 was ik o.a. verantwoordelijk voor het ontwerpen van het park, maken van het beplantingsplan en de schaduwstudie. Tijdens het project De Balans (Op)maken in Herperduin was ik o.a. verantwoordelijk voor de landschapsanalyse, bedenken van toekomstscenario’s en het voorbereiden van werksessies. Door de stage bij LOS heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen als een landschapsontwerper en hier ben ik hen zeer dankbaar voor.

Jullie bedankt Kiki en Koen en alle goeds voor de toekomst!

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer gezien: (272) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden