Nieuws

LOS stadomland verwelkomt twee nieuwe collega’s: Maud van den Elzen en Isabella de Boer-Verheijen.

LOS stadomland verwelkomt twee nieuwe collega’s: Maud van den Elzen en Isabella de Boer-Verheijen.

Landschapsontwerper Maud en officemanager Isabella versterken het team van LOS, benieuwd? Hieronder stellen ze zich voor!

Eindelijk heeft Fort Isabella, onze locatie, haar eigen Isabella. Isabella de Boer-Verheijen bewaakt en verdedigt als officemanager het ‘vestingwerk’ LOS. Isabella heeft voor Bibliotheek de Kempen als programmamaker allerlei activiteiten en lezingen georganiseerd voor inwoners. Het delen van kennis ter bevordering van ontwikkeling van burgers stond hierin centraal. Ook werkte zij eerder als officemanager voor Stichting miMakkus en communicatiemedewerker voor Bibliotheek Midden Brabant. Isabella gaat binnen LOS allerlei organisatorische taken oppakken en richt zich ook op onze communicatie. 

Na een stage van vier maanden blijft Maud van den Elzen als landschapsontwerper werken bij LOS stadomland. Maud heeft de opleiding Landschapsarchitectuur aan de Wageningen universiteit gevolgd. Tijdens haar studie had ze veel interesse in klimaatadaptatie. Haar scriptie ging over het voorkomen van hittestress in een stedelijke omgeving. Ze schreef haar scriptie in samenwerking met de Gemeente Zoetermeer. Binnen LOS gaat Maud het ontwerp team versterken en wil ze haar kennis en vaardigheden over landschapsontwerp verder ontwikkelen.

Meer weten over Maud en Isabella? Heeft u vragen? Neem contact met ze op! 

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer gezien: (805) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden