Nieuws

LOS stadomland heeft een nieuwe directie

LOS stadomland heeft een nieuwe directie

Meer focus, meer slagkracht met een vernieuwd directieteam. Na ruim 14 jaar vernieuwt LOS stadomland haar directie. De afgelopen jaren vormde  mede-oprichter Hans van Kempen het directieteam samen met Gerbert Smulders. Hans stopt per per 1 oktober 2021 als directeur en geeft hiermee ruimte aan mede-oprichters Roelof Goodijk en Erwin Vrensen om samen met Gerbert het nieuwe directieteam te vormen. 

LOS stadomland heeft zich in de afgelopen 14 jaar ontwikkeld tot een toonaangevend ontwerpburo. We leveren met onze ideeën en plannen in uitdagende projecten een bijdrage aan een waardevollere en inspirerende omgeving. Dit doen we met ruim 20 medewerkers voor een groeiend en trouw klantenbestand. 

Het vernieuwde directieteam en het team ontwerpers heeft er zin in om verder vorm te geven aan de toekomst van LOS. Het directieteam heeft inmiddels de onderlinge taken verdeeld voor meer focus en slagkracht. We houden ons als buro bezig met buitenruimtes, maar onze ontwerpers krijgen ook binnen de organisatie volop de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Hiermee wordt ons buro nog waardevoller en betekenisvoller voor onze opdrachtgevers, nóg meer genieten van vernieuwde omgevingen.

Hans blijft aan LOS verbonden voor 50% van zijn tijd als seniorontwerper en partner. Daarnaast gaat hij zich meer richten op ‘Smart City’. 

Namens LOS stadomland, 

Roelof Goodijk
Gerbert Smulders
Erwin Vrensen

| Categoriën: | Tags: | Aantal keer gezien: (2185) |

Nieuwsbrief

Categoriën

Trefwoorden